Start Uppåt Galleri b Galleri c

Höstbilder från Hjo

Bilderna här har stundom ingen beskrivande text. Det beror på att jag inte vill visa levande personager tillsammans med personuppgifter (PUL). Vi, som hör hit och vet varom det är fråga, känner ju igen oss ändå...

Klicka på bilderna för att förstora dem. Återgå sedan genom att klicka på "bakåt" i menyn på din webbläsare (eller på motsvarande knapp på avancerade möss eller tangentbord). Eller använd tangentbordskommandot [Alt+Vänsterpil].
 

Här & var på denna sajt förekommer bilder från lastbilskörandet, som i fyra av de hittillsvarande pensionärsåren bidragit till att hålla mig från gungstolen. Här är ytterligare några.
       

Yngste sonen tacklar olika adrenalindrivande hobbiesar vartefter. Efter dykning och endurokörning och lite ridning blev det dags för fallskärmshoppning.
       

     
       

        

Familjens kattor har genom åren triggat massor av snapshots. En dag ska jag göra en fotosida med kattbilder...


Inte ens i förstorat skick duger dessa bilder att trycka på papper. Om du vill göra det (och hör till målgruppen!) så skickar jag gärna en större fil (ca 1 Mb) med bättre upplösning. Som regel kan du då trycka åtminstone i A4-format med skaplig kvalitet.
 


 © Tom Dahlstedt. Uppdaterad tisdag 07 november 2017.